Twitter Linked In

Hij komt hij komt..die lieve goede..

 

Het is bijna december 2013. Het eind van 2013 is in zicht en Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Door veel concullega’s (uitzendbureaus en werving en selectie bureaus ’s) wordt de eindsprint ingezet. Met veel gekreun en wanhoopsacties wordt geprobeerd het (fictieve) verlies van afgelopen jaar in één maand goed te maken. De druk van het scoren wordt bij de accountmanagers opgevoerd en er worden bonussen uitgereikt of het de normaalste zaak van de wereld is. Is dit realistisch? En is het de tijd om de relatie met uw opdrachtgever zo onder druk te zetten.

 

Waarschijnlijk kent u ze wel, deze groep accountmanagers die zich hier voor laten lenen.  Opeens is hij/zij er weer…  maanden niets meer van gehoord en opeens staat hij/zij weer voor u, met een mooi pak en een mooie glimlach..  één doel: zo snel mogelijk scoren.  Hij/zij komt niet om de relatie te onderhouden maar om zo snel mogelijk zijn eigen zakken en die van zijn werkgever te vullen.

 

De verkoopafdeling draait op volle toeren, alles wordt uit de kast gehaald om snel te scoren.  Acties waarbij er wordt aangegeven dat u alleen in de maand december recht heeft op de aangeboden korting. U wordt dus gedwongen om voor het einde van het jaar te tekenen.  Het lijkt te mooi om waar te zijn.. of betaald u anders te veel?

 

Wees niet bang, wij van Solidstep doen hier niet aan mee. Hit en Run komt in ons vocabulaire niet voor.  Deze manier van werken past niet bij Solidstep. En het pas al helemaal niet bij het verdien model “pay what you want“.

 

Een gezonde relatieopbouw is voor ons  veel belangrijker dan het snel willen scoren.

Daarom doen wij in de maand december zoals we zijn; normaal, nuchter, flexibel en transparant. U hoeft dus geen rare acties en onverwachte bezoekjes van ons te verwachten. U bepaalt bij ons zelf uw korting! Echt?? Ja echt.. hoe mooi wilt u het hebben?  Kijk voor extra informatie: www.solidstep.nl

 

Ook in december staan wij klaar voor u.

 

 

Frank Mateman


Laat een reactie achter