Twitter Linked In

Tijd om de balans op te maken

Normaal kunt u elke vrijdag de Solidstep blog lezen, waarin ik graag vertel over alles mij in het werkend leven bezig houd. Nu is er met de drukte rond de feestdagen en een kleine interne verhuizing  het blog even op de achtergrond gekomen. Mijn excuses.

Hoe heeft Solidstep 2013 ervaren en hoe kijk ik (Frank) terug namens Solidstep op 2013?

Een paar punten:
- Ik ben trots, opgelucht en kan met tevredenheid terugkijken op 2013. Solidstep is financieel gezond en goed is te vermelden dat veelal bestaande maar ook telkens nieuwe opdrachtgevers Solidstep weten te vinden.  We hebben aanvragen gekregen vanuit verschillende hoeken van het land en ook onverwachte aanvragen vanuit hele andere branches.

- Tevens ben ik enorm trots en dankbaar voor de loyaliteit die onze klanten maar ook zeker onze interim professionals met zich mee hebben gebracht. En ook het meedenken mét Solidstep is enorm belangrijk geweest voor een win win win situatie… alleen is ook maar alleen.  Zonder deze twee stabiele factoren heeft Solidstep namelijk geen bestaansrecht.

- Buiten alle aanvragen en het contact met onze professionals hebben Thijs en ik ons afgelopen jaren elkaar weer bijzonder vaak vermaakt en af en toe gehaat. Daarom kan ik zeker concluderen dat Solidstep nog steeds in de lift zit en dat we ieder jaar nog stappen gaan maken. Dus ook in 2014!

- Ook hebben we in 2013 Daniel van den Heuvel mogen verwelkomen tijdens een afstudeeropdracht. Daniel heeft al goed zijn draai weten te vinden in het Solidstep team en het is goed om te zien dat hij een positieve bijdrage levert aan de teamspirit van Solidstep.

Tot slot, ik had al eerder laten vallen dat we momenteel een nieuw pandje hebben betrokken. Te weten aan de oude markt in de Enschede. De zolderkamer werd soms iets te heet ;-) en het was tijd voor een volgende stap. Indien u aan de buurt in het centrum van Enschede dan bent u van harte uitgenodigd om een bakje koffie te komen doen.

Nu ga ik me haasten naar de oliebollen, en ga met trots terug kijken naar de prettige ontwikkeling die ik als Solidstep zijnde mede dankzij u heb mogen beleven.

Nogmaals dank dat u de moeite heeft genomen om in 2013 mijn blog te lezen. Dit zal vanaf 10 januari structureel weer te lezen zijn op de vertrouwde vrijdag.

Tot volgend jaar een goed uiteinde!

Frank Mateman


Laat een reactie achter